SPOR

“Şampiyonluğu yeniden yaşamaya geldim”

Petrolspor’da geçtiğimiz dönemde de top koşturan futbolcu Akın Akman, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluğu yeniden yaşamaya geldim”
31-07-2023 12:47
31-07-2023 12:48
Google News

 “ŞAMPİYONLUK DUYGUSUNU YENİDEN YAŞAMAK İÇİN PETROLSPOR’DAYIM”

Akman “İlk geldiğimiz günden beri iyi çalışıyoruz. Güç topluyoruz. Günde çift idmanlarımız devam ediyor. Hazırlık maçlarımız başlayacak. Bu yolda ne kadar yol aldığımızı, hazırlık maçlarını daha iyi göreceğiz. Yeni gelenlerle birlikte uyum sürecini atlatıyoruz. Bana teklif geldiğinde tüylerim diken diken oldu. Çok güzel bir yapılanma var. Bu yapılanmanın içinde olmam gerektiğini düşündüm. Şampiyonlukta yaşadığım duyguyu tekrar yaşamak için burayı tercih ettim. Ben Batman’ı seviyorum. Batman’ın da beni sevdiğini biliyorum. İnşallah yeniden şampiyonluk yaşayacağız ve o mutlu günlere geri döneceğiz” dedi.

“SAHADA GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ”

Şampiyonluk döneminde 700 bin nüfuslu Batman’ı iyi temsil ettiklerini hatırlatan Akman “Batmanlılara ve Yarasalar Taraftar Grubuna çok teşekkür ediyorum. Bizi iyi günde, kötü günde desteklediler. Yeni sezonda arkamızda olacaklarını biliyorum. Sahada görevimizi yapacağız. Sahaya çıktığımda terimin son damlasına kadar mücadele ediyorum” dedi.

“BATMAN, FUTBOLLA YATIP KALKAN BİR ŞEHİR”

Batman’ın futbolla yatıp kalkan bir şehir olduğunu belirten Akman “Bir sezon önce ne yaptıysak, onun üstüne çıkabilmeği amaçlıyoruz. İnşallah sonunda kupa olan bir sezon olur” dedi. (Müslüm Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete