SPOR

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ…

3. ligde mücadele ederken, 2. lig’e yükselen ve şampiyonluğunu ilan eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, TP Kristal Park Tesisleri’nde şampiyonluk yemeği yedi.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ…
21-06-2019 18:49
Google News

 

Kulüp Yöneticilerinden Ferruh Özdemir, takımı TP Kristal Park’ta ağırladı. Programa Kulüp Başkanı H.Murat Şahin ve Eşi, Belediyespor Basın Sorumlusu Şeyhmus Sınır ve Eşi, Kulüp Yöneticisi Ferruh Özdemir, kadın sporcular ve teknik heyet katıldı.

KÜÇÜMSENMEYECEK BİR BAŞARI

Dün kentten ayrılan Kulüp Başkanı H. Murat Şahin, teknik heyet ve sporculardan helallik isterken “Kızlarımızın elde ettiği başarı, küçümsenecek bir başarı değildir, kimse küçümseyemez. Türkiye’de 100’ün üzerinde 3.lig takımları arasında Türkiye Şampiyonu olarak 2.Lige yükseldiler. Batman genç bir şehir, kent kültürü henüz oluşmamış. Nasıl ki bir üniversitenin üniversite olabilmesi için 100 yıl gereklidir diyorsak, aynı şey şehirler için de geçerlidir. Kent kültürünün oluşması için zaman gerekiyor. 2.5 yılda Belediyenin sporda elde ettiği başarılar, Murat Şahin’in başarısı değildir. Tamamen antrenörümüz ve sporcularımızın emeğiyle olmuştur. Biz sadece futbolla, hentbolla uğraşmadık. Tüm spor branşlarıyla uğraştık, her alanda başarılar elde ettik. 14 takım ligdeydi bu sene. Biz uzun vadeli bir plan yaptık. Kadın futbolcularımızın şampiyon olması, futbolun sadece erkek sporu olmadığını gösterdi. Bizim için önemli olan gençlerdi. Batman’dan iyi dostlar kazanarak ayrılıyorum. Kapım Aydın’da da bütün Batmanlılara açık olacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete