SPOR

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR

3. lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor Elazığspor’u 3-0 mağlup etti.

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR
21-11-2021 16:24
21-11-2021 16:48
BATMAN
Google News

12 haftadır namağlup unvanını sürdüren Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’u 3-0 mağlup ederek 13. Haftayı da ‘namağlup’ kapattı.

Seyirci desteğini arkasına alan Petrolspor ilk dakikalardan itibaren baskılı oynadı. Oyunda üstünlüğü eline geçiren Petrolspor 22. Dakikada Aykut’un attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada ataklarını sıklaştıran Petrolspor bulduğu posizyonlardan yararlanamadı. Savaş Çakır’ın sakatlanmasıyla oyuna Orhan Nahırcı girdi. Ve İlk yarısı Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

HAREKETLİ 2. YARI

Coşkulu seyirci desteği ile 2. Yarıya başlayan Petrolspor, baskılı oyununu sürdürdü. Elazığspor ise kontrataktan gol arasa da Muaffak olamadı. 64. Dakikada Hasan Çavdar takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Petrolspor 78. Dakikada Aykut Çift kendisinin 2. Takımının 3. Golünü kaydetti. Ve maç bu skorla bitti. Lider Petrolspor puanını 33’e yükseltirken, bu hafta sonu Hendekspor ile deplasmanda karşılaşacak.

HAKEMLER : Serkan Gürbüz*** Mehmet Kirişçioğlu*** Yusuf Şimşek***

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk*** A.Samet Kırım*** Erdi Bakırcı*** Okan Toprak**** (Dk. 90 Alperen Kızkapan***)Ali Kemal Başaran**** Aykut Çift**** (Dk. 88 Erdinç Mengen***)  Savaş Çakır*** (Dk. 30 Orhan Nahırcı***) Akın Akman*** Ömercan Öndaş*** Samet Aydın*** Hasan Çavdar*** (Dk. Talha Bulut***)

ELAZIĞSPOR : Okan Aytekin** Muhammed Düzgüner** Murathan Özen* Eray Berk Yıldız** 

Hasan Ekici** Gökhan Ekmen* Abdullah İçen**Fırat Ergün* Salih Polatdemir** Yusuf Ensar Poyrazlı**  Ahmet Öztürk*

GOLLER : Dk. 22 ve 78 Aykut Çift, Dk. 64 Hasan Çavdar (Petrolspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete