SPOR

SANA LİDERLİK ÇOK YAKIŞIYOR!

Batman Petrolspor deplasmanda karşılaştığı Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

SANA LİDERLİK ÇOK YAKIŞIYOR!
14-11-2021 17:37
14-11-2021 17:38
BATMAN
Google News

3. lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz oynadığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 30 puanla liderliğini devem ettirdi. Golcü oyuncumuz Aykut Çifti ligde oynadığı tüm karşılaşmalarda gol attı.

AYKUT ÇİFT ATTI, PETROLSPOR 3 PUAN ALDI

Maça ev sahibi Nevşehir Belediyespor daha atak başladı. İlk dakikalarda kalemizde tehlikeli ataklar geliştirdi. Petrolspor ilerleyen dakikalarda oyununu kontrolünü eline aldı. Kırmızı-Beyazlı ekip aradığı golü 24. Dakikada Aykut Çift ile buldu. 0-1. Golden sonra Ev sahibi ekip kontrataklarla Petrolspor kalesinde gol bulmaya çalışsa da kaleci Cihan’ı geçemedi. 31. Dakikada Nevşehir Belediyespor Yıldıray ile kullandığı penaltı vuruşunu Kaleci Cihan gole izin vermedi.  35. Dakikada Petrolspor Aykut Çift ile 2-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de sonucu oldu.

İKİNCİ DEVREDE GOL SESİ ÇIKMADI

İkinci devreye skoru koruma adına temkinli oynayan Petrolspor, oyunun kendi sahasında kabul etti. Ev sahibi ekip farkı indirmek için daha atak oynamaya başlasa da defans oyuncularımız rakibe pozisyon vermedi. İki takımda geliştirdiği pozisyonları golle sonuçlandıramayınca Petrolspor ilk devrede bulduğu gollerle sahadan 3 puan ile ayrıldı. Puanın 30’a çıkartan temsilcimiz liderliği sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekip Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ sporu konuk edecek.

Hakemler; Cihan Ataş***, Erol Ernek***, Uğur Aydoğdu ***

Nevşehir Belediyespor;               Furkan Keleş**, Abdullah Karmil**, Emre Kars***, Arif*, Emre Işık**, Hüseyin Civelek**, Samet Dağlı**, Aykut Sarıdoğan***,     Ömer Gür***, Yıldıray**, Malik**

Petrolspor; Cihan Şentürk***, Abdulsamet**, Erdi***, Samet Aydın***, İlyas Ural***, Okan Toprak***, Ali Kemal Başaran***, Hasan Çavdar***, Akın Akman***, Ömercan Öndaş***, Aykut Çift***

Goller; Dk. 24-35 Aykut (Petrolspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete