TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Sanat Dünyasının İz Bırakan İsmi Gülengül Arlıel Soytürk'ü Kaybettik

Ünlü film yapımcısı Gülengül Arlıel Soytürk'ün ani vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Birçok ünlü isim sosyal medyadan duygusal veda mesajları paylaştı.

Sanat Dünyasının İz Bırakan İsmi Gülengül Arlıel Soytürk'ü Kaybettik
02-03-2024 15:09
Google News

Sanat dünyasının değerli isimlerinden olan Gülengül Arlıel Soytürk, birçok önemli yapımın yapımcılığını üstlenmiş ve iz bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde hayata gözlerini yumdu. Ünlü film yapımcısının vefat haberi sanat camiasını derinden sarstı. Vefat haberi üzerine birçok ünlü isim sosyal medyadan duygusal mesajlar paylaştı. Sinan Özen'in eşi tarafından sürpriz bir parti ile kutlanan 60. yaş günü, Gülengül Arlıel Soytürk'ün vefatıyla gölgelenmiş oldu. Doğa Rutkay Kamal, yaptığı duygu dolu paylaşımla Gülengül Arlıel Soytürk'e veda etti. Diğer yakın arkadaşlarından da duygusal mesajlar paylaşıldı.

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Gülengül Arlıel Soytürk'e teşekkür ederek onu tanıdığı ve arkadaşı olduğu için şanslı hissettiğini belirtirken, Mert Fırat ise vefat haberine düğün fotoğrafıyla birlikte duygusal bir mesaj paylaştı. Gülengül Arlıel Soytürk'ün sanat camiasındaki ve arkadaşlarındaki yerinin daimi olacağı ve unutulmayacağı vurgulandı. Mekanı cennet olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete