GÜNDEM

Sanayi Esnafı istedi, Vali ‘tamam’ dedi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 10. sektör buluşmaları kapsamında Emek Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi.

Sanayi Esnafı istedi, Vali ‘tamam’ dedi
20-04-2022 17:08
20-04-2022 17:09
BATMAN
Google News

Toplantıya Emek Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Güneş ile sanayi esnafı katıldı.

BAŞKAN, ESNAFIN TALEPLERİNİ İLETTİ

Esnafın istek ve taleplerini ileten Başkan Güneş "Sitemizde meydana gelen hırsızlık olayları için güvenlik önlemlerinin alınmasını, aydınlatma, kamera ve güvenlik personelinin tahsis edilmesini, Daha önce kendi imkanlarıyla ve üyelerinin parasıyla geri ödemeli yaptıkları kanalizasyonların artık kullanılamayacak hale gelmesinde ötürü bu soruna el atılmasını, site içerisinde bozuk olan bazı kaldırımların onarılmasını ve araç giriş çıkışlarının çok olması ve araçların hızının yüksek olmasından dolayı kasis talep ediyoruz” dedi.

VALİ ŞAHİN, TALEPLER NOT ETTİ

Esnafın taleplerine cevap veren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “Biz mobeseleri yaparız ama site için güvenlik kameralarını sizin yapmanız lazım. Aydınlatmada da geçen sene ek bir yer yapıldı. Oranın aydınlatmasını ve enerji hatlarını çektik. Hasankeyf yolu ve çevresinde bir değerlendirme çalışmamız olacak, burayı da o kapsamda değerlendireceğiz inşallah. Kanalizasyon konusunda buraya komple girmek yerine lokal müdahalelerle kurtarmaya çalışacağız. Biz oraya geçen sene 5 bin ton asfalt döktük ve bunun maliyeti 5 milyondu. Kaldırımlara gelince nerede sorun varsa orayı yapacağız inşallah” dedi.  (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?