GÜNDEM

SANAYİ SİTESİ, AYDINLATILDI

DEDAŞ İl Müdürlüğü, Silvan yolu üzerinde bulunan sanayi sitesinde yürüttüğü enerji hattının yenilenmesi, ışıklandırma ve sayaçların işyerlerinin dışına çıkarılması çalışmalarını tamamlandı.

SANAYİ SİTESİ, AYDINLATILDI
29-04-2015 19:17
Google News

Sanayi sitesindeki bloklarda enerji hatlarını yenileyen ekipler, ayrıca ışıklandırma çalışması yaptı, işyerlerindeki sayaçlar ise daha rahat okunabilmeleri için dışarıya çıkarıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Müdürü Murat Dursun “Ek sanayi sitesindeki işyerlerinin gün geçtikçe artması nedeniyle enerji konusunda bazı sıkıntılar vardı. Esnafın talebi doğrultusunda bölgeye yeni bir enerji hattı çektik. Sanayi bölgesinin tamamını ışıklandırdık. İhtiyaç duyulan yerlere trafo kuracağız” dedi.

SAYAÇ OKUNURKEN ESNAF RAHATSIZ OLMAYACAK

Sanayi sitesinde yapılan çalışmalarda işyerlerindeki sayaçları dışarı çıkardıklarını ifade eden Dursun “Bundan sonra sayaç kontrolü, sayaç okuma ve açma-kesme gibi durumlarda esnaflarımız artık rahatsız olmayacak. Sayaç okumak için işyerlerine girerek esnaflarımızı rahatsız etmeyeceğiz” dedi.

DİĞER SANAYİ SİTELERİNDE DE ÇALIŞMA YAPILACAK

Diğer sanayi sitelerinde de benzer çalışmalar yapacaklarını belirten Dursun, temel amaçlarının tüm abonelere sağlıklı ve kesintisiz enerji sağlamak olduğunu vurgulayarak “Sayaçların dışarı çıkarılması mevzuat gereğidir ve esnafa ek bir yük getirmiyor. Esnaflarımız bu konuda yanlış bir algıya kapılmasın” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete