GÜNDEM

SANAYİCİLER, MUCURLU YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Batman-Siirt Karayoluna döşenen mucur, ilk günden kazalara yol açtı. İki günde 6 kazanın meydana geldiği yol, Batman ve Siirt’te tepkiyle karşılandı.

SANAYİCİLER, MUCURLU YOLU TRAFİĞE KAPATTI
13-07-2018 19:27
Google News

Batman’da bir grup vatandaş, Batman-Siirt Yolu OSB önünde yolu trafiğe kapatarak, yetkilileri göreve davet etti.

İLK GÜNDEN KAZALARA SAHNE OLDU

Tüm uyarı ve tepkilere rağmen Batman-Siirt Karayoluna mucur döşendi. Trafik akışı sırasında araçların sarsılmasına ve kazalara yol açan mucurlu yol, ilk günden iki trafik kazasına sahne oldu. Kontrolden çıkan araçta baba ve 2 oğlu, yaralandı. Yolun mucurla döşenmesinin ikinci ve üçüncü gününde de toplam 4 kaza meydana geldi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YÜKSELİYOR

Sosyal medya ortamında, mucurlu yolla ilgili tepkiler yükselmeye başladı. Batman ve Siirtli Vatandaşlar, kazalara davetiye çıkaran mucurlu yol tepkilerini, sosyal medya ortamında dile getirirken, Batman’da bir grup vatandaş ise OSB önünde toplanarak, eylem yaptı. Yola mucur döşenmesinin, ilkel yöntem olduğunu savunan grup üyeleri, yolun asfaltlanmasını ve ışıklandırılmasını istedi.

GERGİNLİK YAŞANDI

Oturma eylemi ihbarını alan jandarma, olay yerine gelerek grubun dağılmasını istedi eylemde ısrarcı olan grup üyeleri ile jandarma arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete