GÜNDEM

ŞARKILAR, KÜTÜPHANE İÇİN SESLENDİRİLDİ

Veysi Mercimekçi öncülüğündeki Bir Kalp Bin Umut Platformu, köylerde 33. kütüphaneyi kurabilmek için Kitabını Getir Konsere Gir etkinliği düzenledi.

ŞARKILAR, KÜTÜPHANE İÇİN SESLENDİRİLDİ
25-10-2019 20:30
Google News

YEREL SANATÇILAR GÖNÜLLÜ KONSER VERDİ
Batman Valiliği desteğiyle, 3. Kitap Fuarı kapsamında Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Batmanlı Yerel Sanatçılar Veysel Akat, Orhan Doyan ve Celal Gümüş sahne aldı. Batmanlı Sanatçı Celal Yılmaz’ın sunduğu programı Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da izledi.
KONSER BİLETİ YERİNE KİTAP GEÇTİ
Katılımcılar salona girerken bilet yerine, kumbaraya kitap attı. Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi, toplanan kitaplarla köylerde 33. kütüphaneyi kuracaklarını söyledi.

SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI
Batman’da 33. köy okulu kütüphanesinin kurulabilmesi için etkinlikte gönüllü sahne alan Batmanlı Yerel Sanatçılar Veysel Akat, Orhan Doyan ve Celal Gümüş, sahne performansları ile ayakta alkışlandı. Sahnenin kitaplarla süslendiği etkinlik, müzik şölenine dönüştü. Türkülerin ilahilerle buluştuğu programda katılımcılar keyifli anlar yaşadı, salon ise cep telefonu ışıkları ile ışıl ışıl hale geldi. Dinleyiciler, salonda halay çekerek şarkılara eşlik etti. 
PLAKET TÖRENİYLE SONA ERDİ
Sanatçılar ve sunuculara plaketlerin sunulduğu etkinlikte Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi de takdir topladı. Mercimekçi, programa katılan ve gönüllü olarak yer alan herkese teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete