GÜNDEM

SARP GÜVENLİK, SEKTÖRDE İDDİALI

Sarp Özel Güvenlik “Bizimle Güvendesiniz” sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor. Turgut Özal Bulvarı Öğretmen Evi karşısında faaliyet gösteren Sarp Özel Güvenlik, Avrupa standartlarında eğitim veriyor.

SARP GÜVENLİK, SEKTÖRDE İDDİALI
05-01-2016 20:28
Google News

 “TECRÜBELİ EKİPLE İDDİALIYIZ”

Batman’da 10 yıldır bu sektörde hizmet verdiklerini belirten Sarp Özel Güvenlik Müdürü Bünyamin Neyman, sektörde iddialı olduklarına dikkat çekiyor. Kursiyerleri sınava hazırlamak için birinci kalitede eğitim programı düzenlediklerini ifade eden Neyman “10 yıllık bir tecrübe ile hizmet veriyoruz. Sınıflarımız Avrupa standartlarındadır. Birinci derece de eğitim veriyoruz. Tecrübeli hocalar ile birlikte silahlı-silahsız ve yenileme eğitimlerini veriyoruz. Eğitimlerimiz 15 gün sürüyor daha sonra öğrenciler sınavlara giriyor. Kursiyerlerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamak için birebir eğitimlerimiz bulunmaktadır” dedi.

“ERKEN KAYIT AVANTAJLARINDAN YARARLANIN”

Güvenlikçi olmak isteyen vatandaşların erken kayıt avantajlarından faydalanmak için kayıt yapmaları gerektiğini söyleyen Nayman “Kayıt için şuan tam zamanı. Erken kayıt avantajlarından faydalanmak için güvenlikçi olacak arkadaşlarımızı bekliyoruz. Çünkü uygun paketlerimiz ve kampanyalarımız mevcut” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete