SASON

SASON’DA “BAL FESTİVALİ” HEYECANI…

SASON’DA “BAL FESTİVALİ” HEYECANI…

SASON’DA “BAL FESTİVALİ” HEYECANI…
27-10-2014 20:35
Google News

Sason’da 5 yıldır yapılmayan Sason Bal ve Ceviz Festivalinin bu yıl yapılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Cuma Uçar, Kasım ya da Aralık ayında Milli Piyango çekilişinin yapılacağı ilçede bal ve ceviz festivali düzenleyeceklerini söyledi.

SASON BALINI TANITACAĞIZ

Vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren Sason balını tanıtmaya kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı “Gelenekselleştireceğimiz festivalle ilçemizin ünlü balını her yere tanıtacağız. Festival kapsamında dereceye girecek bal üreticilerine de çeşitli armağanlar vereceğiz” dedi.

FESTİVALLERE AĞIRLIK VERECEĞİZ

İlçenin imajını değiştirmeye yönelik etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Uçar “İlçemizin ürünlerini tanıtmaya yönelik bazı festivallere de ağırlık vereceğiz. Mereto Dağı turizm potansiyeli için ideal bir yerdir. Sason’un doğa güzelliklerini de duyurmaya çalışacağız. Yeni festivallere hazırlanıyoruz. Kasım ya da Aralık’ta düzenleyeceğimiz bal ve ceviz festivali için şimdiden kolları sıvadık. Sason bu yıl önemli bir festivalle adını duyuracaktır” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete