SASON

SASON HASTANESİ YENİ ÜNİTELERE KAVUŞTU

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi’nde yeni üniteler hizmete girdi. Bir süre önce yapımına başlanan ameliyathane...

SASON HASTANESİ YENİ ÜNİTELERE KAVUŞTU
22-10-2015 19:21
Google News

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi’nde yeni üniteler hizmete girdi. Bir süre önce yapımına başlanan ameliyathane, yoğun bakım servisi ve sterilizasyon ünitesinin açılışı, Kaymakam Tekin Dündar, Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu ve Hastane Yöneticisi Dr. Dilfuza Ağalıoğlu tarafından yapıldı.

SASON, İLKLERİ YAŞIYOR

Açılış programında konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu “Hastanemizde ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon üniteleri bulunmuyordu. Hastanemiz için büyük bir ihtiyaç olan bu üniteleri Sason’a kazandırdık. Açılışını yaptığımız 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, ameliyathane ve sterilizasyon ünitelerimiz Sağlık Bakanlığının kalite standartları kapsamında yapıldı. Bundan böyle hastalarımıza daha geniş bir kapsamda hizmet vereceğiz” dedi.

BAZI BÖLÜMLER, REVİZE EDİLDİ

Hastanenin bazı bölümlerinde de iyileştirilme yapıldığını açıklayan Pamukçu “Doğumhane bölümü revize edildi, travay ve NST odaları da dahil edilerek daha kapsamlı bir hizmet durumuna getirildi. Ayrıca hastanemizde bir de ağrı polikliniği açıldı. Hep daha iyi hizmet etmeyi ilke edindiğimiz çalışmalarımıza aynı hassasiyetle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete