SASON

SASON'DAN HABERLER

SASON'DAN HABERLER

SASON'DAN HABERLER
27-06-2014 22:28
Google News

SASON MÜFTÜLÜĞÜ BİNASI TADİLATTAN GEÇİRİLDİ


Batman’ın Sason İlçe Müftülüğü binası, tadilattan geçirilerek yeni yüzüne kavuştu. 
Daha önce Merkez Camisi’nde olan Sason İlçe Müftülüğü hizmet binası, eski Halk Eğitim Merkezi binasının yerine taşındı. Yeni hizmet binasında çevre düzenlemesinin yanı sıra Müftülük konferans salonu Sason Kaymakamı Cihat Arık'ın destekleriyle yapıldı. İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu desteklerinden dolayı Kaymakam Arık'a teşekkür etti.

KAYMAKAMLIK HİZMET BİNASININ ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Sason İlçe Kaymakamlığı hizmet binası olarak kullanılan Hükümet Konağı baştan sona yenilendi. Daha önce kurum amirleriyle yapılan toplantılar okullarda yapılıyorken, bundan sonraki toplantılar yeni toplantı salonunda yapılacak. Kaymakam Cihat Arık vatandaşların güzel bir ortamda misafir edilebilmesi için makam bekleme salonunu büyütüp modern şartlarda hizmete sunduklarını söyledi.


KAYMAKAM AŞÇILIK ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sason İlçe Kaymakamı Cihat Arık Halk Eğitim Merkezi aşçılık atölyesinde incelemelerde bulundu. 

Aşçılık atölyesini gezen Kaymakam Arık, işsizliğin ilçenin en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi. Kaymakam Arık, “Bu nedenle atölye istihdama katkı sağlayacağı gibi nitelikli iş gücüne de eleman yetiştirecek. Buradan yetişecek kursiyerlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Arık, aşçılık atölyesi hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Halk Eğitim Merkezi’nden ayrıldı.

 

SASON’DA KUAFÖR SALONU AÇILDI

Sason ilçe Kaymakamlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi binasında kuaför salonu açılışı yapıldı.

Açılışa Sason Kaymakamı Cihat Arık ve protokol üyeleri katıldı. Burada konuşan Kaymakam Arık, insanların her zaman iyiyi, güzeli, hakkı aradığını söyledi. Kaymakam Arık, “Yaptığımız bu hizmetle özellikle hanımlara daha da çok yardımcı olacağına inanıyorum. Açılışını gerçekleştirdiğim salonumuz için mutluluk içerisindeyim. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Konuşmaların ardından kuaför salonu hizmete açıldı.

 

EV HANIMLARINA 'HİJYEN EĞİTİMİ SEMİNERİ'

Sason İlçe Kaymakamlığı tarafından, bayanlara 'Hijyen Eğitimi Semineri' verildi.

Sason Kaymakamlığı tarafından ev hanımlarına yönelik, 'Hijyen Eğitimi Semineri' verildi. Seminere, Sason'dan 45 ev hanımı katıldı. Aldıkları eğitimden dolayı çok mutlu olduklarını belirten ev hanımları, bu olanağı kendilerine sunan Kaymakam Cihat Arık'a teşekkür etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete