GÜNDEM

SAVAŞZEDELER İÇİN ACİL YARDIM ÇAĞRISI!

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Cizre, Nusaybin, Sur, Gever ve Şırnak’ta aylardır süren sokağa çıkma yasakları nedeniyle Batman’a göç etmek zorunda kalan savaşzedeler için acil yardım çağrısında bulundu.

SAVAŞZEDELER İÇİN ACİL YARDIM ÇAĞRISI!
10-06-2016 20:34
Google News

FİTRE VE ZAKATLAR, YARDIM DERNEĞİNE

Savaş mağdurları için derhal harekete geçilmesi gerektiğini söyleyen Eş Başkan Özdemir “Aylardır bütün dünyanın gözleri önünde apaçık bir katliama dönüşen saldırılar sonrasında kentimize çok sayıda insan göç etmek zorunda kaldı. Batman halkı her zaman olduğu gibi yine kardeşlik hukuku temelinde harekete geçerek muhtaç kardeşleriyle gönül bağı kurmalıdır. Batman halkı, dayanışmanın en fazla anlam kazandığı Ramazan Ayında zekât ve filtrelerini Belediye Bahçesindeki Rojava Derneğine bağışlayarak kardeşleriyle paylaşmalıdır” dedi.

MUHTAÇLARA SAHİP ÇIKMAK GEREKİYOR

Konuyla ilgili konuşan İmam Ali Toprak da “Bu mübarek ayda mağdur vatandaşların yalnız bırakılmaması gerekiyor. Bu vatandaşlar için yardım kampanyası yürüten Rojava ile Yardımlaşma Derneğinin, Allah rızası için, bu mübarek ayın hürmetine sahiplenilip savaş mağduru halka yardım elinin uzatılması gerekiyor” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete