SİYASET

Sayın Erdoğan, Batman’ın sizden talepleri var

Necat Nasıroğlu Külliyesinin açılışı ve seçim mitingine katılmak üzere Batman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Batmanlıların talepleri var.

Sayın Erdoğan, Batman’ın sizden talepleri var
09-05-2023 20:06
09-05-2023 18:06
Google News

BATMAN’A İKİNCİ OSB KURULSUN

Batmanlılar, yer bulamadığı için yatırım yapmaktan vazgeçen firma ve fabrikaları Batman’da yatırım yapmaya teşvik etmek amacıyla 2. ve hatta 3. Organize Sanayi Bölgeleri (OSB)’lerinin açılmasını talep ediyor.

BATMAN-SAVUR-MARDİN YOLU AÇILSIN

Batmanlılar, Batman Üniversitesini kör nokta olmaktan kurtaracak ve Mardin ile ticaret ağını güçlendirecek olan Batman-Savur-Mardin yolunun açılmasını istiyor.

BATMAN-SASON-MUŞ YOLU AÇILSIN

Batmanlılar, Batman-Muş ticaret ağını güçlendirecek olan Batman-Sason-Muş yolunun açılmasını istiyor.

KUZEY ÇEVRE YOLU ELZEM

Batman şehir trafiğinin rahatlatması ve ağır tonajlı araçların şehir merkezini kullanmadan çevre yollara ulaşmasını sağlayacak olan Kuzey Çevre Yolunun açılması elzem ihtiyaçlardan biri olarak görünüyor.

BATMAN, TIP FAKÜLTESİ İSTİYOR

Irak ve Suriye başta olmak üzere bölgenin hemen hemen tüm illerinden hasta çeken 650 bin nüfuslu Batman’a tıp fakültesi kazandırılması isteniyor.

PETROLSPOR’A DESTEK İSTİYORUZ

2022 yılında 2. lig şampiyonluğunu yaşayan Petrolspor, 2023 yılı sezonunda sahipsizlikten ve desteksizlikten ötürü küme üşme tehlikesi yaşıyor. Deprem felaketi nedeniyle küme düşme tehlikesi yaşayan takımlara tanınan ayrıcalığın Batman Petrolspor’a da tanıması ve küme düşmesinin önüne geçilmesi isteniyor. Kentin 60 yıllık kulübü olan Petrolspor’a maddi ve manevi destek isteniyor.

BATMAN’A AMATEM ŞART

Uyuşturucu batağına sürüklenen çocuk ve gençlerimizin tedavisi için Adana ve Eskişehir gibi illerde bulunan AMATEM’lerden aylarca sıra bekliyoruz. Batman’a Alkol ve Madde Tedavi Merkezi (AMATEM) açılmasını istiyoruz. (Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?