SPOR

SECEATTİN HOCA, VEDA ETTİ

1995 Batman Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Seceattin Aydoğ, Batman'a veda etti. Takımı Avrupa Kupalarına kadar yükselten Antrenör Seceattin Aydoğ, ligin sona ermesi ve kulübün sahipsiz kalması nedeniyle Batman’a veda etti.

SECEATTİN HOCA, VEDA ETTİ
13-05-2019 21:34
Google News

 

SONSÖZ’E AYRI TEŞEKKÜR
Aydoğ, veda mesajında “2 sezonluk çalışmamızı sonlandırarak Batman'a veda ettim. 1.Lig Şampiyonluğu ve Süper Lig’de Avrupa Kupalarıyla başarılı geçen 2 sezon geçirdik. Sorunlara odaklanmadan, 2 yılda hentbol adına Batman’da önemli izler bıraktık. Spor adına değerli işler yapan Kulüp Başkanı Hacı Murat Şahin’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Demirdağ, Ferruh Özdemir, Veysi Demir ve Arman Okan'ın destekler unutulmaz. Mehmet Bey ve Basın Sorumlusu Şehmuz Sınır’ın zor zamanlarımızda verdiği motivasyon önemliydi. Yerel basının pozitif duygularını yanımızda hissettik, Sonsöz Gazetesinden Sayın Ercan Atay ve Hatice Türkan, sezon sonuna kadar yanımızda oldu” dedi.
BAZI SPORCULARA SİTEM, BAZILARINA TEŞEKKÜR
taraftar grubuna da teşekkür eden Aydoğ “Verdikleri sözün arkasında durmayarak takımımızın zor duruma düşmesine sebebiyet veren bazı insanlara rağmen, ailesi ve sosyal çevresinden ayrı kalarak sonuna kadar mücadele eden hentbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Batman’da sportif ve sosyal çalışmaların gelişmesi için küçük çekişmelerin bir tarafa bırakılarak büyük resmin görülmesini umut ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete