SİYASET

“SEÇİM BİLDİRGEMİZ, YAŞAMIN TÜM ALANLARINA HİTAP EDİYOR”

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı seçim bildirgesini Ankara Hilton Otel'de düzenlenen programda açıklayarak adaylarını tanıttı.

“SEÇİM BİLDİRGEMİZ, YAŞAMIN TÜM ALANLARINA HİTAP EDİYOR”
17-02-2019 18:01
Google News

 

31 Mart’ın ‘yeni yaşamı kurmak için tarihi bir fırsat’ olarak tarif edildiği tanıtım toplantısında, HDP’nin tüm hakkı kısıtlananlar için bir seçenek olduğu ifade edildi. Seçim sloganını ‘birlikte demokrasiye’ olarak belirleyen HDP'nin 31 Mart Yerel Seçim Beyannamesi, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli tarafından okundu.

BATMAN ADAYLARI DA O TOPLANTIDAYDI

Toplantıya Batman Belediye Eş Başkan Adayları Sabri Özdemir ve Songül Korkmaz ile İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları da katıldı. Toplantının verimli geçtiğini belirten Batman Eş Başkan Adayı Songül Korkmaz “Birlikte demokrasiye sloganı ile 31 Mart Seçimlerine girme kararı alındı. Toplumun tüm kesimlerine, inançlara, kadınlara, gençlere, yaşlılara, engellilere, çocuklara, doğaya, yani yaşamın her alanına, halkın tamamının haklı taleplerine cevap verebilecek bir seçim bildirgesi oluşturuldu. Yerelden yönetim modeli üzerinde duruldu. tüm baskı ve politikalarına rağmen belediyecilik deneyimimizle, demokratik, ekolojik ve kadın eksenli belediyecilik anlayışımıza vurgu yapıldı. Toplantı, bize güç kattı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete