SİYASET

SEÇİM ÇALIŞMALARINI AİLESİYLE BİRLİKTE YÜRÜTÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı, seçim çalışmalarını eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yürütüyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI AİLESİYLE BİRLİKTE YÜRÜTÜYOR
19-10-2015 17:27
Google News

Milletvekili Adayı Mansur Obut, eşi Rana Obut ve 3 oğlunu da yanına alarak Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafıyla sohbet eden Obut, seçildiği takdirde halkın içinde olmaya devam edeceğini söyledi. Aşiretlerden veya zengin işadamlarından destek almadan seçim çalışmalarını yürüten Obut, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı davul, zurna ve müzikli bir seçim çalışması yapmayı uygun bulmadığını ifade ederek “Gün içerisinde esnaflarımızla, akşam saatlerinde ise ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Seçim çalışmalarımızı sade bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Ailemizle beraber ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaşanan acılar büyük bundan dolayı sazlı sözlü çalışma yapmıyoruz” dedi.

“EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYORUZ”

Eşi ve çocuklarıyla beraber seçim çalışması yürüten Obut “İnsanların bize bakış açıları bizi umutlandırıyor. İnşallah barışı huzuru sağlayacak imkân bize sunulacak. Partimiz iktidara geldiğinde huzur ve barış gelecek. 45 yıldır Batman’da yaşıyoruz. İlk defa halkın içinden biri seçime katılıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete