GÜNDEM

SEÇİM LOKALİ’NDE KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

AK Parti Seçim Lokali’nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada eski milletvekilinin oğlu hayatını kaybederken, lokalde çaycı olarak çalışan bir kişi ile saldırganlardan biri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

SEÇİM LOKALİ’NDE KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
23-04-2015 22:22
Google News

Alınan bilgiye göre, seçim lokalinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Olayda 22. Dönem AK Parti Batman Milletvekili Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu ve kavgaya karışan 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerine çok sayıda özel harekât polisi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Yaralılardan Abid Nasıroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavisi devam ederken, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

DÜĞÜN DAVETİYELERİ BASILACAKTI

Olayda hayatını kaybeden eski milletvekilinin oğlu Abid Nasıroğlu’nun nişanlı olduğu, olayın yaşandığı gün ise bir matbaaya giderek düğün davetiyesi sipariş ettiği öğrenildi. Talihsiz genç, 8 Mayıs’ta kına, 9 Mayıs’ta ise düğün töreni yapmaya hazırlanıyordu.

UÇAR’DAN AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, seçim lokalinin önünde yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Uçar, açıklamasında “Seçim lokalimizde asla tasvip etmeyeceğimiz menfur bir olay yaşanmıştır. Bu olay sonucu bir kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Olayın sebep ve nedenleri emniyet birimlerince araştırılmaktadır. Tarafımıza intikal eden bilgileri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada ise “AK Parti Seçim Lokalinde bulunan şahıslar arasında alacak verecek meselesi yüzünden silahlı kavga meydana gelmiştir. Seçim lokalinin dışında devam eden olay neticesinde silahla yaralanan Abit Nasıroğlu, Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişi emniyet güçleri tarafından yakalanıp gözaltına alınmış olup konu ile ilgili yargı süreci devam etmektedir. Konunun alacak verecek ilişkisinden kaynaklandığı ve herhangi bir siyasi ve ideolojik durum içermediği tespit edilmiştir” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete