GÜNDEM

Seçim sonrası önemli açıklamalar...

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerine ilişkin gazetemize değerlendirme yaptı. Nasıroğlu “Oy kullanan-kullanmayan destek veren-vermeyen tüm ticaret odası seçmenine, çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum”dedi.

Seçim sonrası önemli açıklamalar...
26-10-2022 17:05
26-10-2022 16:07
BATMAN
Google News

 “BASKI HATASI, SEÇİMİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ”

Baskı hatası ile silik şekilde üretildiği için 1 oy pusulalarının iptal edilmesini eleştiren Nasıroğlu “5. Meslek Komitesi’nde bir oy pusulamız silik basıldığı için iptal edildi ve mavi grup ile berabere kaldık. Sarı oy pusulası bizimkiydi ve zarftan sarı oy çıkmıştı üzerindeki baskının okunmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Ama herkesin bildiği bir şey var ki o oy zaten bizimdi ve sarı renkteydi. Burada bir yanlışlıktan faydalanmak söz konusuydu ancak Seçim Kurulu’nun kararına saygı duyduk ve kura ile 5. grubu kaybettik. Yani seçimlerin kaderini bir baskı hatası belirledi” dedi.

“YAŞANANLAR BATMAN’A YAKIŞMADI”

Yönetim kurulu seçiminde yaşanan arbedenin Batman’a yakışmadığını ifade eden Nasıroğlu “Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Seçimlerinde seçim kuruluna yapılan ve Batman’a yakışmayan fiziki saldırılar tehditler ve ağır sözler söz konusu oldu. Bu konuda çok üzgünüm. Seçim Kurulu ibaskılardan etkilendi. Amacı sanayi ve ekonomi alanında hizmet üretmek dışında bir şey olmayan Ticaret ve Sanayi Odamızın bu tür görüntülerle gündem olması son derece üzücüdür. Olaylar boyunca sükunetimizi ve saygın duruşumuzu koruduk.” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ, REFERANSIMIZ”

2013 yıllarında Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri hatırlatan Nasıroğlu “Başkanlığım süresince Batman’a fayda sağlayacak, Batman ekonomisini yükseltecek, Batmanlı Sanayicilere ve Esnafımıza destek olacak her türlü projeyi ivedilikle hayata geçirmek için çalıştım. ABİGEM, Elektronik arşiv sistemini, KGF birimi, KOSGEB müdürlüğü oluşturuldu ve aktif hale getirilmesi gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Batman’a bir eğitim kompleksi kazandırdık, Pegasus hava yollarının Batman’dan sefer yapmaları sağlandık daha buradan sayamayacağım birçok proje ile Batmanımıza değerler kattık. Başkanlığımız boyunca yaptığımız projeler ve kurduğumuz temaslar en büyük referansımdır.” dedi.

“YENİ YÖNETİMDE CİDDİ BİR MUHALEFETİZ”

Meclis dağılımında on kişiyle ciddi bir muhalefet olduklarını ifade eden Nasıroğlu “Bundan sonraki süreçte de Batman’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün STK’lar ile çalışacak, elimden gelen tüm gayreti yine Batman sanayisine ve Batman esnafına göstermeye çalışacağız. Batman Ticaret ve Sanayi Odası Meclisteki üyelerimizle beraber çoğulcu bir yönetim şeklini benimseyeceğimizi ve her koşulda odamıza maksimum faydayı gözeteceğimizi de ifade etmek isterim” dedi. Nasıroğlu, bilgi ve tecrübesiyle kendisine yol gösterici olan amcası Sayın Bedrettin Nasıroğlu’na da teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete