SPOR

SEÇSEV, BAŞARI İÇİN ZAMAN İSTEDİ

3. lig temsilcimiz Petrolspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Cengiz Seçsev, sadece kulüp çağırdığı için değil takımın potansiyeline inandığı için teklifi kabul ettiğini söyledi.

SEÇSEV, BAŞARI İÇİN ZAMAN İSTEDİ
10-11-2015 19:31
Google News

Petrolspor teknik direktörlüğüne getirilen Cengiz Seçsev Petrolspor kulübü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıktan sonra dün ilk idmanına çıktı.

‘PETROLSPOR ÇOK ÖZEL BİR KULÜP’

Dün TP tesislerindeki futbolcular ile ilk idmana çıkan teknik patron Seçsev, Petrolspor’un bölgenin en iyi kulüplerinden biri olduğunu belirtti.  55 yaşındaki Cengiz Seçsev, "Petrolspor çok özel bir kulüp. Bu büyüklüğe yakışır bir şekilde ben ve futbolcularım hareket etmeliyiz. Biz kendi futbolumuzu oynadığımız taktirde, kendimize güvenmemiz taktirde başarıyı yakalayabiliriz.” dedi.

‘SABIR İSTEDİ’

Taraftardan ve basından kendilerine zaman tanımasını isteyen Teknik sorumlu Cengiz Seçsev,  sabırlı ve disiplinli bir çalışma temposuyla başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Ligdeki takımları tanıdığını ve her takımın birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu belirten Seçsev, "Programlı ve disiplinli bir çalışma temposuyla devre arasına kadar topladıkları kadar sıkı bir şekilde çalışacağız. Bu takımda formayı hak eden formayı giyecek. Formasını hakkıyla terleten benim başoyuncumdur.” İfadelerini kullandı.

KALECİ HOCASI BELLİ OLDU

Teknik direktör Cengiz Seçsev yardımcılığını M. Fatih Ayhan’ın yaptığı Petrolspor’da kaleci antrenörlüğüne Yunus Çal getirildi. Dün aksam saatlerinde batman’a gelen Yunus çal bugün takım ile ilk idmanına çıkacak.

BEYLERBEYİ MAÇI İLK SINAVIMIZ

Takım ile çalışmalara başlayan teknik direktör Cengiz Seçsev, “Cumartesi günü Beylerbeyispor ile yapacağımız maç ile Batmanlı taraftarların karşısına çıkacağız. Benim için artık her maç finaldir. Hedefi olan bir takımda görev yapıyorum. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete