SPOR

SEÇSEV: "PUAN KAYBETTİK, AMA ÜZÜLMEDİK"

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Petrolspor 0-0 berabere kaldığı Çatalcaspor maçında sergilenen futbol, ilerisi için umut oldu.

SEÇSEV: "PUAN KAYBETTİK, AMA ÜZÜLMEDİK"
19-01-2016 20:27
Google News

Teknik Direktör Cengiz Seçsev, skora üzüldüklerini ama sergiledikleri futbola sevindiklerini söyledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunun hakimi olduklarını belirten Teknik patron Seçsev, “Rakip takıma fazla pozisyon vermeden hep atak oynadık. 3 puan çıkarabilse idik daha iyi olacaktı. Sergilediğimiz futbolun karşılığını alamadık. Futbolda bunlar var. Çok iyi futbol ortaya koyan oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu nedenle, puan kaybettik ama üzülmedik. İyi takım olduk ama daha iyi olacağız. İyi oynayan takım 1 maç kaybeder ama 3 maç kazanır” dedi.

Çine Madran maçına mutlak 3 puan almak için gideceklerini belirten Seçsev, “bu ligde alınacak her sonuç kimseyi şaşırtmasın. Çine Madranspor devre arasında kadrosunu güçlendirdi. Onlarında bizim gibi puanlara ihtiyacı var. Çetin ve çekişmeli geçecek karşılaşmadan karlı çıkmak için sahada mücadele edeceğiz.” İfadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete