SİYASET

SEDAT ERİŞ YAZDI; “ERDOĞAN’IN SIRRI”

Köşe Yazarımız Sedat Eriş’in kaleme aldığı Erdoğan’ın Sırrı başlıklı yazı dizisi, önümüzdeki günlerde Batman Sonsöz Gazetesinde yayımlanacak.

SEDAT ERİŞ YAZDI; “ERDOĞAN’IN SIRRI”
31-01-2018 22:39
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlik anlayışı ile ilgili ilginç ve çarpıcı gözlemlerin ele alındığı inceleme yazısı, kamuoyunda merak uyandıracak. Yazarımız Eriş, yazı dizisini hazırlamadaki amacını “Bugün ülkemizin geleceğini yönlendirenleri yarın tarih mutlaka yazacaktır. Bugünden yarına bu araştırmayı yapacak insanlara kaynak oluşturacak bazı bilgileri paylaşmak istedim. Aslında uzun yıllardır Cumhurreis Erdoğan’ın siyasi liderliği üzerine incelemeler ve araştırmalar yapıyordum. Cumhurbaşkanının Refah Partisinin İstanbul il başkanlığından başlayıp, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına oradan Cumhurbaşkanlığı sürecine kadar tüm zaman kesitlerinde kendisinin çeşitli liderlik yönlerini objektif bir gözle irdelemeye çalıştım” dedi. 

ÜLKE İNSANI ERDOĞAN’I NE KADAR TANIYOR?

 

Ülke insanının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ne kadar tanıdığını sorgulayan Eriş “Dünya Erdoğan’ı ne kadar tanıyor? Erdoğan’ı ölümüne sevenler ile Onu eleştirenleri ayıran ince çizgi ne? Sorularına doyurucu cevaplar vermeye çalıştığım bu yazıyı toplumla paylaşırken tek niyetim gelecekteki siyasi tarihimize karınca kararınca not düşmek. Elbette ülkenin siyasi, sosyal ve ekonomik hayatını derinden etkileyen kişilikleri bir makaleye sığdırmak kolay değil. Yazmaya başladığım ‘Erdoğan’ın Sırrı’, ‘Erdoğan’ın Cebindeki Belge’ ve onunla bağlantılı ‘Mahşerin Dört Atlısı’ başlıklarını taşıyan kitaplarımda Cumhur reis Erdoğan’ı liderlik yönünü daha geniş bir açıyla ele aldım. Mahşerin Dört Atlısı kitabıyla dünya siyasetini ve dolayısıyla gezegenimizin geleceğine yön veren günümüz üç siyasi aktörüyle Erdoğan’ın liderlik anlayışını karşılaştırmaya çalıştım. ‘Erdoğan’ın Sırrı’ başlıklı okuyacağınız yazı dizisi isimlerini aktardığım kitaplarımdan alıntıları içermektedir. Bu makaleyi toplumsal gündeme taşımamamın tek amacı ise burada aktarmaya çalıştığım bazı bilgilerin insanımızın zihin ve gönül dünyasına bir katkıda bulunmasını sağlamaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete