GÜNDEM

SEFER YOK, BİLETLER ATEŞ PAHASI

Batman’da sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, sosyal medya ortamında uçak biletlerinin pahalılığı ve seferlerin yetersizliği nedeniyle çağrı yaparak gerçekleştirdiği eylem de olumlu bir etki yaratmadı. Günde 2 sefer İstanbul, 1 sefer Ankara uçuşlarının gerçekleştiği Batman’da bilet fiyatları ise 350 TL’ye ulaştı.

SEFER YOK, BİLETLER ATEŞ PAHASI
31-07-2019 19:27
Google News

 

 

ÇAĞRI YAPTILAR AMA DUYAN OLMADI
Sosyal medya ortamında örgütlenerek kent merkezinde eylem yapan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Batman Havalimanında uçak seferlerinin arttırılması, İzmir ve Antalya başta olmak üzere yurtdışı uçuşlarının açılması ve bilet fiyatlarının düşürülmesini talep etti. STK temsilcilerinin çağrılarını duyan olmadı. Bayram yoğunluğu nedeniyle İstanbul ve Ankara uçaklarında yer kalmadı, bilet fiyatları ise 350 TL’ye, aktarmalı biletler ise Bin TL’ye ulaştı.
DİYARBAKIR’A VAR, BATMAN’A YOK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türk Hava Yolları’nın, Diyarbakır’da seferlerde düşüşe gittiği ve bilet fiyatlarının ikiye katlandığı haberlerine yönelik devreye girdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Avcı ile görüşen Eker, Diyarbakır’a ek seferler konulacağı ve bilet fiyatlarının düşürüleceği sözünü aldı. Yaşanan gelişme, Batman Kamuoyunda, kentin sahipsiz kalışı olarak yorumlandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete