GÜNDEM

ŞEHİR MERKEZİNDEN BİR BİR AYRILIYORLAR

Uzun yıllar şehir merkezinde otobüs biletlerinin satış ve rezervasyon işlemini yapan firmalar, bir bir şehir merkezinden ayrılıyor.

ŞEHİR MERKEZİNDEN BİR BİR AYRILIYORLAR
02-02-2017 22:33
Google News

Alınan bilgiye göre, otobüs firmaları kendi aralarında ortaklaştı. Otobüs biletlerinin, aynı noktada faaliyet göstermesi hususunda alınan ortak karar gereği, firmalar şehir merkezinden bir bir ayrılmaya başladı.

“OTOGARA TAŞINDIK”

Şehir otogarına taşınan bazı firma sahipleri, üzerinde “otogara taşındık” yazılı kâğıtları, işyerlerinin camına astı. Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki otobüs firması yetkilileri, konuyla ilgili bilgi vererek “Kent merkezinde uzun yıllardır hizmet veriyoruz ama rekabet koşullarında ayakta kalabilmek güçleşiyor. Daha düzenli hizmet verebilmek, aynı noktada vatandaşa bütün alternatifleri sunabilmek için, kent merkezinden uzaklaşarak şehir otogarına taşınma kararı aldık. En kısa zamanda çalışma ofislerimizi boşaltarak, yeni yerimizde hizmete devam edeceğiz. Vatandaşlarımız, otobüs biletlerini, şehir otogarına gelerek, firmalarımızın web sitelerine girerek online şekilde ya da telefonla alabilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?