SİYASET

ŞEHİRLERİN EKONOMİK BEKLENTİLERİ KAYDEDİLİYOR

Batman'da bir otelde AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"nun ilk oturumu düzenlendi.

ŞEHİRLERİN EKONOMİK BEKLENTİLERİ KAYDEDİLİYOR
18-02-2018 21:53
Google News

FINDIKLI, TOPLANTI İÇİN BATMAN’DAYDI

Toplantıya AK Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, işadamları ve STK’lar katıldı.

“SALDIRILARA RAĞMEN EN HIZLI KALKINAN ÜLKE OLDUK”

Toplantıya katılmak üzere Batman’a gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Mücahit Fındıklı “Türkiye büyüyor, aksaklıklara, yaşadığımız darbe girişimine, bütün Avrupa'nın, Amerika'nın dış politikamızda oluşturduğu huzursuzluklara rağmen, son çeyrekte de dünyanın en çok, en hızlı kalkınan ülkesi olduk” dedi.

“MUHATAP, ARTIK BAŞKAN ERDOĞAN”

Türkiye’nin, 2019 seçimleriyle artık başkanlık modeline geçeceğini belirten Fındıklı “Yeni sistemle artık şehirlerin siyaset ve beklentileri ile ilgili muhatabı, Başkan olacak. Bu nedenle şehirlerin dinamikleri ile görüşüyoruz. Başkanlık modelinde artık bakanlar, siyasi kimlikte olmayacak. Şehrin siyaset ve beklentileri ile ilgili muhatap, meclis ve başkanın bizzat kendisi olacak. Bu çalışmaları derleyip, üniversitelerin de katkılarını dahil ederek, Başkanımıza, Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edeceğiz” dedi.

“KENTİN BEKLENTİLERİNİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Fındıklı, "Batman, yeteri kadar kalkınmayı ve gelişmeyi hissetti mi? Eğer hissetmediyse problemleri nelerdir? STK’ların karşılaştığı problemleri, devam eden yatırımları tespit etmeye çalışıyoruz” dedi. AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ise forumun, kentlerin gelişimi açısından önemli olduğunu dile getirdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete