GÜNDEM

ŞEHIT POLİS ERBAY, MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan özel harekât polisi Nedim Erbay’ın cenazesi, düzenlenen töreninin ardından memleketine uğurlandı.

ŞEHIT POLİS ERBAY, MEMLEKETİNE UĞURLANDI
30-09-2015 21:10
Google News

Kozluk’ta bir menfezin altına döşenen bomba, zırhlı aracın geçişi sırasında patladı. Ağır yaralı olarak Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan özel harekât polisi Nedim Erbay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nedim Erbay için Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesinde düzenlenen cenaze törenine Vali Azmi Çelik, Emniyet Müdürü Necati Denizci, şehit polisin eşi Kadriye Erbay, çocukları Egehan ve İlknur ile mesai arkadaşları katıldı.

“EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR”

Törende konuşan Emniyet Müdürü Necati Denizci, saldırılarla teşkilatın gözünün korkutulamayacağı,  aksine vatana olan bağlılıklarının arttıracağını belirterek “Hiçbir değer yargısı taşımayan bu kalleşler hain emellerine ulaşamayacaklardır. Hepinizin içinin yandığını biliyor ve hissediyorum. Bu acıyı anlatabilecek, azaltabilecek kelimelerin olmadığının da farkındayım” dedi.  Yapılan konuşman ardından, Erbay’ın naaşı, defnedilmek üzere Manisa’nın Kula ilçesi Saraçlar Köyü’ne gönderildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete