GÜNDEM

ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar için Batman’da cenaze töreni düzenlendi

ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
02-09-2015 20:51
Google News

Şafak Mahallesi Özgürlük Bulvarı’nda devriye görevi yürüten Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın bulunduğu sivil ekip otosuna uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralı polis memurları kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Komiser Yardımcısı Gatfar ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ÇOCUK YETİM KALDI

Acı haber, Gatfar’ın memleketi Elazığ’da baba evine ulaştı. Baba Zeki Gatfar, oğlunun cenazesini almak üzere Batman’a geldi.  Komiser Yardımcısı Gatfar’ın eşinin de Batman Emniyet Müdürlüğü’ne görevli polis olduğu ve 2 çocuklarının bulunduğu bildirildi.

HAVAYOLU İLE ELAZIĞ’A GÖNDERİLDİ

Gatfar için Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze törenine Gatfar’ın eşi komiser Semra Gatfar, iki erkek çocuğu, Vali Azmi Çelik, Emniyet Müdürü Necati Denizci, AK Parti İl Başkanı Diyadin Uçar ve Batman Milletvekili Ziver Özdemir katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Necati Denizci, gerçekleştirilen haince saldırının teşkilatlarının gözünü korkutamayacağını, dün olduğu gibi yarın da devletin bekası, ülkenin birlik ve beraberliği için meslektaşlarının canları pahasına mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Konuşma sonrası duaların okunmasıyla Burhan Gatfar'ın naaşı hava yolu ile memleketi Elazığ’a gönderildi. Öte yandan Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda saldırganlardan 1'inin ölü, 3'ünün ise sağ olarak ele geçirildiği açıklandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete