GÜNDEM

ŞEHİTLER, DUALARLA UĞURLANDI

Batman’ın Sason ile Kozluk İlçeleri sınır hattında yürütülen Şehit Uzman Jandarma Ali Gülnar–7 Operasyonunda, JÖH Tabur Komutanlığı Personeli, Acı Tepe Bölgesinde basma düzenekli EYP'ye bastı.

ŞEHİTLER, DUALARLA UĞURLANDI
13-08-2017 17:20
Google News

Saat 07.45 sıralarında meydana gelen patlamada 1 Jandarma Uzman Çavuş ile 1 Jandarma Uzmanı Onbaşı olmak üzere 2 asker hayatını kaybetti.

EŞİ, KADIN ASKERLER TARAFINDAN TESELLİ EDİLDİ

Şehit askerler için Orgeneral Hulusi Sayın Kışlası'nda düzenlenen cenaze töreninde, Alay Komutanı Mustafa Bakçepınar’ın konuşmasının ardından, iki askerin öz geçmişleri okundu. Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin eşi Yasemin Kepekçi, kadın askerler tarafından teselli edilirken, 3 yaşındaki oğlu da babası için dua etti. Törenin ardından Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a, Jandarma Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in cenazesi ise memleketi Samsun’a gönderildi.

BATMAN PROTOKOLÜ DE TÖRENDEYDİ

Törene Vali Ahmet Deniz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş da katıldı.

VALİ’DEN TAZİYE MESAJI

Vali Deniz, 2 asker için yayımladığı taziye mesajında “Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştirenler er ya da geç hak ettiği cezayı alacak, bu saldırıyı gerçekleştirenler ve onu destekleyenler, emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum, milletimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete