GÜNDEM

ŞEKERBANK’TAN FİNANSMAN DESTEĞİ

Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan ve 65 yıldır üretenin yanında yer alan Şekerbank, Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile protokol imzaladı.

ŞEKERBANK’TAN FİNANSMAN DESTEĞİ
07-11-2018 20:39
Google News

Banka imzalanan protokol kapsamında, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılıyor ve kredi geri ödemelerini yılda bir hasat zamanında yapmalarına imkân sağlıyor.

Protokolü Şekerbank Batman Şube Müdürü Murat Şahin ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı M. Ali Kazan imzalandı. Banka müdürü Şahin; “Şekerbank’ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Batman’lı  üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

M. Ali Kazan; “Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır. Üreticilerimize yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete