GÜNDEM

ŞEKİROK, GERCÜŞ’TE DESTEK ARADI

Gala için izleyicinin karşısına çıkan Şekirok (Şekerleme) Dizisi, destek ve sponsor arayışını sürdürüyor.

ŞEKİROK, GERCÜŞ’TE DESTEK ARADI
16-08-2019 19:46
Google News

 

Çekimleri Batman’da yapılan Şekirok (Şekerleme) Dizisinin yönetim kadrosu ve oyuncuları, gala sonrası ziyaret turları başlattı. 20 Eylül’de youtube üzerinden izlenecek olan dizi için destek ve sponsorlar aranıyor. 
DİZİ EKİBİ GERCÜŞ’TEYDİ
Batman, Mardin ve Diyarbakır’dan seçkin sosyal medya fenomenlerinin rol aldığı Şekırok Dizi Ekibi, Batman’ın Gercüş İlçesi’ni ziyaret etti. İlçe Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’ı ziyaret eden dizi ekibi, Şekirok hakkında bilgi verdi. Absürt komedi tarzında çekimleri yapılan Şekirok Dizisi’nin, Batman’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Dizi Senaristi Papı Lakaplı Ekrem Akbaş, Gercüş Belediyesinden de destek istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Günaydın, sanata duydukları saygı çerçevesinde, imkanlar ölçüsünde destek sunacaklarını belirtirken, dizi oyuncularını tebrik etti.
GERCÜŞ STK’LARINI GEZDİLER
Oyuncu Ekibi, daha sonra Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner’i ziyaret ederek, dizi çekimleri hakkında bilgi aktardı. Öner, tanıtım eksikliği olan Batman’da profesyonel biz dizi filminin önemli olduğunu, herkesin bu çabayı sahiplenmesi gerektiğini söyledi. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete