GÜNDEM

ŞEKİROK’TAN MUHTEŞEM GALA

Batman’ın ilk profesyonel dizisi Şekirok (Şekerleme)’nin galası yapıldı.

ŞEKİROK’TAN MUHTEŞEM GALA
15-08-2019 19:47
Google News

 

BATMAN’IN TANINMIŞ YÜZLERİ OYUNCU OLDU
Şekirok Dizisi’nde kentin tanınmış sima ve sosyal medya fenomenleri rol aldı. Batman’ın tanın simalarından Deno, Papo gibi tanınmış yüzler diziye renk katıyor. Absürt komedi tarzında çekilen dizi, galada gösterilen ilk bölümüyle izleyicilerden de tam not alırken, izleyiciler dizinin yayına verileceği tarihi sabırsızlıkla beklemeye başladı.
MUHABİRİMİZ ÇAPAR DA DİZİDE ROL ALDI
Batman’ın merakla beklenen dizisi Şekirok’ta, Muhabirimiz Osman Çapar da kendine yer buldu. Batman’ın tanınmış simaları arasındaki yerini alan Çapar, dizide mafya rolü ile karşımıza çıkıyor. 
 

BATMAN’IN İLK PROFESYONEL DİZİSİ
Dizinin yapımcılığını Mirap Reklam Yayıncılık Radyo TV yaparken, yönetmenliğini ise Hacı Çeken üstlendi. Kentin tanınmış sima ve sosyal medya fenomenlerinin rol aldığı Şekirok’un, youtube üzerinden yayına gireceği, anlaşma sağlanması halinde televizyon kanallarında da gösterileceği bildirildi.
EYLÜL AYINDA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK
Eylül Ayında İzleyici ile buluşacak olan dizinin galası, önceki gün Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı. Galada dizi oyuncu ekibi, izleyici ile buluştu.
GALAYA YOĞUN İLGİ
Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen galaya Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, oyuncu aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 

SPONSOR VE DESTEK BEKLİYORUZ
Galasa konuşan Dizi Senaristi (Papo) Mükerrem Akbaş ve Dizi Koordinatörü Mehmet Bardakçı “Batman’ın ilk profesyonel dizisi Şekirok’a, Batmanlılık bilincine sahip herkes sahip çıkmalıdır. Özellikle işadamlarımız, siyasetçilerimiz ve kültür sanata önem veren kamu kurum ve kuruluşlarımızın, dizinin devam etmesi için bize destek vermesini bekliyoruz. Tüm halkımızdan sponsor ve destek bekliyoruz” dedi.
 

DESTEKLERİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ
Gala Gecesinde dizinin ilk bölümünü izleyen Milletvekili Ziver Özdemir, “Batman’a has Batman’ın yerel dinamitleriyle sanatla uğraşan gençlerimizle birlikte güzel bir eser ortaya çıkmış. Bir ürün ortaya çıkmış özelliklede sanat camiasında Batman ismi öne çıkmasında emeği geçen tüm arkadaşlara desteğimiz olacaktır. Bu ve buna benzer eserler ortaya çıkaran hemşerilerimize destek için emirlerine hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Daha önce yaptığımız görüşmede hem TRT’de hem de Turizm Bakanlığı bünyesinde Sinema Genel Müdürlüğü ile ilgili müracaatları yapın bizlerde sizlerle birlikte olacağız dedik. Tekrar tebrik ediyorum, emeğinize sağlık” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete