GÜNDEM

SEMT PAZARLARI DA DEĞİŞİYOR

İçişleri Bakanlığı’nın virüs salgınına karşı semt pazarlarında alınması gereken tedbirlerle ilgili genelgesi, Vali Hulusi Şahin tarafından masaya yatırıldı.

SEMT PAZARLARI DA DEĞİŞİYOR
28-03-2020 16:45
Google News

 

VALİ, KURUM MÜDÜRLERİYLE TOPLANDI

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Fani, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Sağlık Müdür Dr. Hakan Pamukçu, Jandarma Komutan Yardımcısı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Personeli katıldı.

YENİ KARARLAR, MASAYA YATIRILDI

Semt pazarlarıyla ilgili alınan tedbirlere göre, semt pazarlarında giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışı, geçici süreliğine durdurulacak. Pazarlarda kalabalığı engellemek amacıyla yeni pazar ve satış yerleri belirlenecek. Tezgâhlarda bulunan meyve ve sebzeler pazarcı esnafı tarafından poşetlenerek satılacak, Pazar tezgâhları arasında 3’er metre mesafe bırakılacak. Pazarlarda görevlendirilecek zabıta memurları tarafından sürekli kontrollerin yapılacak. Pazarların en geç saat 19.00’da kapatılacak. pazarcı esnafının kişisel hijyen kurallarına uyması ve koruyucu önlemler alması sağlanacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete