SPOR

ŞEN OLA PETROL ŞEN OLA

Çatalcaspor : 0 Petrolspor : 1

ŞEN OLA PETROL ŞEN OLA
20-11-2016 21:08
Google News

HAKEMLER : Hasan Kılıçarslan*** Berkan Püsküller*** Mert Bulut***

ÇATALCASPOR : Doğan Özcan** Oğuzhan Yıldız** Mehmet Kahvecioğlu** Gökhan Günel** Sadık Arda Yılmaztürk** Sertaç Gökaltın** Serkan Urgancı** Arif Güner**   Samet Bülbül** Hakan Bahran** Mükail Baydır**

PETROLSPOR : Süleyman Canbulat*** Taner Arı*** Ensar Çetinkaya*** Cihan İlkme***    Gökhan Ünver*** Ramazan Kaya*** Atilla Erel*** Burak Seres*** Mustafa Aydoğdu***    Ramazan Özkabak*** Serhat Özyılmaz***  

GOL : Dk. 90 Onur Şirin

Çanakkale Dardanelspor ve Yeşil Bursaspor galibiyetleriyle moral bulan Petrolspor İstanbul Çatalca deplasmanında da galip geldi.  

Çatalcaspor karşılaşmasını Petrolspor yönetim kurulu ve çok sayıda Batmanlı sporsever izledi. İlk yarıda rakibine ciddi pozisyon vermeyen Petrolspor kontratakla gol aradı. Dengeli geçen ilk yarıda her iki takımda gol atamayınca ilk yarı 0-0 neticelendi.

90. DAKİKADA GÜLDÜK

Karşılaşmanın 2. yarısına iyi başlayan Kırmızı-Beyazlılar rakibin zayıf noktalarından gol aramaya başladı. 90. dakikaya kadar karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, 90. dakikada oyuna sonradan giren Onur Şirin kafa golü ile skoru belirledi. 1-0.  Petrolspor Çatalca deplasmanında aldığı aldığı galibiyet ile puanını 18’e yükseltirken, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kemerspor’u ağırlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete