GÜNDEM

SENDİKALARDAN ÜST DÜZEY ZİYARET

Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası ve Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan ve Genel Başkan Yardımcısı Murat Olgun’dan oluşan heyet, Batman’da incelemelerde bulundu.

SENDİKALARDAN ÜST DÜZEY ZİYARET
20-09-2020 15:00
Google News


İLK ZİYARET HAVALİMANINA
Ulaştırma Memur-Sen Batman İl Temsilcisi Mustafa Keleş ve TCDD Temsilcisi Beşir Bademci tarafından karşılanan heyet, ilk olarak Batman Havalimanı Müdürü Tacettin Turgut’la bir araya geldi. Havalimanı’nda çalışma ortamını inceleyen heyet, Memur-Sen Batman İl Temsilcisi Muhammet Ergin’i ziyaret ederek, Batman gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Heyet daha sonra Demir TCDD Temsilcisi Beşir Bademci ile görüştü. 

SORUNLARI ANKARA’DA ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası ve Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan “Batman’da temsilcilerimizin işyerlerini ziyaret ederek, karşılaştıkları sorunları dinledik, Batman'daki çalışma hayatı ile ilgili talep ve önerileri aldık. Ankara'ya döndüğümüzde, aldığımız taleplerin ve sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete