GÜNDEM

SERA NAYLONLARI DAĞITILDI…

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği, Seracılığı Geliştirme Projesi kapsamında 58 çiftçiye 68 dekarlık sera naylonu dağıttı.

SERA NAYLONLARI DAĞITILDI…
13-03-2018 18:59
Google News

“DAHA ÇOK ÇALIŞIP, DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ”

Sera naylonlarının dağıtımı için Balpınar Beldesinde tören düzenlendi.  Törene katılan Vali Ahmet Deniz”Devletimiz ve hükümetimizin emir ve talimatları doğrultusunda özellikle çiftçilerimize destek konusunda inanılmaz paralar ödeniyor. Sadece Batman ilimizde geçen sene Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bir toplu açılış yaptık. 600 milyon maliyette olan bir Sol Sahil Sulama Kanalı Projesini hayata geçirdik. Bu proje bittiğinde 13 bin hektar arazi sulanacak. Müthiş bir rakam. Demek ki var ki veriliyor. Niye veriliyor. Çiftçiye değer verildiği için. Bu yüzden daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz” dedi.

“BATMAN, VERİMLİ TOPRAKLARA SAHİP”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas da “Batman, toprak verimliliği açısından zengin ve sulu tarımın yapıldığı illerden biri. Seracılık aynı zamanda bir yetiştiricilik bilgisi de gerektiriyor. Bölgede 200 dekara yakın bir sera potansiyelimiz var” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete