GÜNDEM

SERHAT'IN TEK HAYALİ YENİ BİR YÜZ

2017 yılında evlerinde çıkan yangında yüzü ve elleri yanan 10 yaşındaki Serhat, yeni yüzüne kavuşmak istiyor. Baba Fırat Yetiş, oğlunun yeni yüzüne kavuşması için destek istiyor.

SERHAT'IN TEK HAYALİ YENİ BİR YÜZ
09-09-2020 21:45
Google News

 

KİRADA OTURDUKLARI EVDE YANGIN ÇIKTI
2017 yılının Ocak Ayında Yetiş Ailesi’nin Pazaryeri Mahallesi’nde ikamet ettikleri evde, elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Yangında 10 yaşındaki Serhat, alevlerin arasında kaldı. Serhat’ın yüzünde ve ellerinde yanıklar oluştu. Asgari ücretle şoförlük yapan Fırat Yetiş, oğlu Serhat’ı tedavi için Bodrum’da özel bir hastaneye götürdü. Serhat’ın yeni yüzüne kavuşabilmesi için 3 aşamalı ameliyat gerektiği söylendi. İlk ameliyatta yüzün traş edileceği, ikinci ameliyatta karın bölgesinden deri alınacağı, üçüncü ameliyatta yüze maske yapılacağı aktarıldı. İlk ameliyatı için aileden 50 bin TL istendi. Baba Fırat Yetiş, yaklaşık 150 bin TL maliyetli 3 ameliyat için destek istiyor.

AHMET GÜNEŞTEKİN’E SESLENDİ
Baba Fırat Yetiş “Oğlum, yangında yüzünde yanık izleri oluştuktan sonra hayata küstü. Arkadaşları ondan kaçıyor. Oğlumun psikolojisi bozuldu. Okula gitmek istemiyor. Sokağa çıkmak istemiyor. Zor günler geçiriyoruz. Keşke imkânım olsaydı da bu ameliyatı kendi imkânlarımla yapabilseydim. Birikmişimiz yok. Tek isteğimiz, oğlumun yeni yüzüne kavuşması” dedi. Aileye 0537 041 32 92 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete