SPOR

ŞERİF DOĞAN’DAN PETROLSPOR’A KAHVALTI JESTİ

3. lig temsilcimiz Petrolspor, lig öncesi Batmanlı iş adamı Şerif Doğan ile kahvaltıda bir araya geldi.

ŞERİF DOĞAN’DAN PETROLSPOR’A KAHVALTI JESTİ
20-08-2015 18:41
Google News

Petrol cafede verilen kahvaltıya, Batman milletvekili Ziver Özdemir, Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, AK Parti il başkanı Diyaddin Uçar, parti yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Aydın Gülmez “Bu kahvaltıya bütün siyasi parti temsilcilerimizin yanında, il yöneticilerimizi ve milletvekillerini davet ettik. HDP milletvekilleri ve yöneticileri yoğunluktan dolayı kahvaltımıza katılamadılar. Bizlere, kahvaltı jestinde bulunan Şerif Doğan bey’e teşekkür ediyorum. Sayın Doğan sezon öncesinde bir futbolcuyu takıma kazandırarak külümüze önemli katkıları da olmuştur. Bu Petrolspor’a, gençliğe verilen bir katkıdır bence. Bu jestten dolayı kendisine camiam adına teşekkür ediyorum. Desteklerinin sürmesini diliyorum.” diye konuştu.

Batmanlı işadamı Şerif Doğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Petrolspor’un ve Başkan Aydın Gülmez’in güzel işlere imza attığını, doğru bir yolda olduğunu söyledi. İşadamı Doğan “İnşallah Petrolspor’u daha da güzel yerlerde göreceğiz. Her zaman Şerif Doğan olarak camiasının yanındayım.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete