GÜNDEM

Servisçiler Şevki Taş’ı destekliyor

S.S. Batman Öğrenci ve Personel Servis Karayolları Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi, 15 Ocak tarihinde yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Şevki Taş’ı destekleme kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdu.

Servisçiler Şevki Taş’ı destekliyor
02-01-2023 17:12
02-01-2023 17:13
Google News

Basın açıklamasına S.S. Batman Öğrenci ve Personel Servis Karayolları Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu ve kooperatif üyesi servisçiler katıldı. Kooperatif Başkan Yardımcısı Aytekin Baydar  “Şevki Başkan 2002 yılında göreve geldiğinde kooperatifimiz binamız, kredi takibinden kaynaklı kapalı iken kooperatifimize 3 katlı ve kurumsal hizmet binasına kavuşturdu, makam aracına kavuşturdu, minibüsçü esnafımıza gerekli kredi desteğini esirgemedi, profesyonel çalışan örnek bir kuruma dönüştürdü” dedi.

Ekremoğulları Grup Enerji Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu ise “15 Ocak’ta Alyans Düğün Salonu'nda yapılacak olan Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Seçimi’nde Şevki Taş’ı destekliyoruz. Batman için önemli olan bu seçimde sandığa gidecek tüm esnafımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?