SPOR

SESSİZ DÜELLO

PETROLSPOR:0 - SİLİVRİSPOR: 0

SESSİZ DÜELLO
04-12-2016 22:22
Google News

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, evinde Silivrispor ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Petrolspor, Silivrispor karşısında etkili oynasa da gol atmayı başaramadı. Mutlak 3 puan için sahaya çıkan Petrolspor, istediğini alamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmayı çok sayıda Batmanlı sporsever izledi. Petrolspor, oyuna hızlı başlayan taraf olmasına rağmen istenilen sonucu elde edemedi. Kapanan Silivrispor defansını açmakta zorlanan Petrolspor, ilk yarıda rakibine oranla üstün gözükmesine rağmen gollük pozisyonlar üretemedi.

TARAFTAR 90 DAKİKA BOYUNCA SUSMADI

Petrolspor, Silivrispor cezasahası içine girmekte zorlanırken, rakip Silivrispor ise kontrataktan gol aradı. Petrolspor, gol arayan ve puan isteyen taraftı ancak kapanan rakip Silivrispor gol izni vermedi. Silivrispor futbolcular zaman çalma ile 1 puana razı olduklarını gösterirken, Kırmızı-Beyazlı ekip ise etkili olmaya gayret etti. Maça yoğun ilgi gösteren Batmanlı sporseverler 90 dakika boyunca Petrolspor’a destek verdi. 90 dakika sonunda Silivrispor istediği 1 puanı alırken, Petrolspor’lu futbolcular ve taraftarları kaçırdıkları 2 puanın üzüntüsünü yaşadı. Aldığı beraberlikle puanını 19'a yükselten Petrolspor lig lideri ile arasında ki puan farkını 9'a düşürdü. Petrolspor bu hafta deplasmanda Yomraspor karşılaşacak.(Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete