TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Settar Tanrıöğen'in Yerine Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti Dizisine Transfer Oldu

Yaygın izleyici kitlesine sahip Kızılcık Şerbeti dizisinde yapılan önemli değişiklik sosyal medyayı salladı. Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın geçeceği açıklandı.

Settar Tanrıöğen'in Yerine Ahmet Mümtaz Taylan Kızılcık Şerbeti Dizisine Transfer Oldu
26-02-2024 16:11
Google News

Her Cuma akşamı Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Dizide 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in hastanede tedavi görmesi nedeniyle yapımcılar beklenmedik bir karar aldı. Artık Abdullah Ünal karakterini Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcıları, Settar Tanrıöğen'in tedavi sürecini yakından takip ettiklerini ve nekahat döneminin uzun süreceğini öğrendiklerini açıkladılar. Bu nedenle Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziye transfer olduğu duyuruldu.

Kızılcık Şerbeti dizisine hızlı bir şekilde adapte olan Ahmet Mümtaz Taylan, Abdullah Ünal karakterine hayat verecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Settar Tanrıöğen'e acil şifalar dileyen Taylan, bu zorlu süreçte dizinin kadrosuna katılarak destek olmaya karar verdiğini ifade etti. Bu ani değişiklik sosyal medyanın da gündemine otururken, izleyicilerin Ahmet Mümtaz Taylan'ı nasıl karşılayacağı merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde Ahmet Mümtaz Taylan'ın performansıyla izleyicileri etkileyeceği düşünülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete