GÜNDEM

SEYDA PERİNÇEK KONSERİ BUGÜN

Batman Belediyesi tarafından 26 Mayıs 5 Haziran tarihleri arasında düzenlediği “Sokak Senin Kent Senin” temizlik kampanyası 5 Haziranda düzenlenecek olan çevre Sempozyumu ve kapanış konseriyle sona erecek.

SEYDA PERİNÇEK KONSERİ BUGÜN
04-06-2014 22:53
Google News

Batman Belediyesi’nin 26 Mayıs’tan bu yana sürdürdüğü 5 Haziran dünya çevre günü etkinliklerini 5 Haziran’da düzenleyeceği  “Batman ve Çevre” konulu sempozyum ve kapanış konseriyle sona erecek. Kampanyanın son günün ilk etkinliği “Batman ve Çevre” konulu sempozyum olacak. Yılmaz Güney Sinema salonunda saat 14.00’te başlayacak olan Sempozyum’un ilk oturumunda Dr.Nuran Talu “İklim Değişikliği ve Küresel Isınma”  konulu bir sunum yapacak. “Batman’da temizlik ve çevre Sorunları” konulu ikinci oturuma ise Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel,  Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, Kent Konseyi Genel sekreteri Faruk Akyüz ile SES batman Şube Başkanı  Mustafa Yurtsever konuşmacı olarak katılacaklar.

Sempozyumdan sonra fotoğraf ve resim yarışmasında dereceye giren fotoğraflar ve resimler saat 16.00 da yine Yılmaz Güney Sineması önünde açılacak olan resim sergisinde görücüye çıkacak. Yine burada dereceye girenlere ödülleri verilecek. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri son olarak Atatürk parkında saat 20.00’de Seyda Perinçek’in vereceği konser ile sona erecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete