SPOR

SEYREK, BATMAN’I TEMSİL ETTİ

SEYREK, BATMAN’I TEMSİL ETTİ

SEYREK, BATMAN’I TEMSİL ETTİ
04-01-2015 17:31
Google News

Türkiye Taekwondo Federasyonunun Ankara Crowne Plaza Otelde gerçekleştirdiği 4. Olağan Genel Kurulunda Batman’ı Mezopotamya Spor Kulübü Başkanı Osman Seyrek delege olarak temsil etti.

Birçok dalda aktif olan Mezopotamya Spor Kulübünün Batman’ı temsil etmesinin anlamlı ve onur verici olduğunu belirten Osman Seyrek “Amacımız Batman’ı federasyon nezrinde en iyi bir şekilde temsil etmekti. Kulüp olarak fedakâr taekwondo antrenörümüz Habip Çelik’in, yıllardan beri elde ettiği başarılardan dolayı kulübümüz temsil etmeye hak kazanmıştır. Bunun için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Amacımız Mezopotamya spor kulübü olarak yaptığımız Türkiye derecelerimize Avrupa’da devam etmektir. Bu konuda hocamıza güvenimiz tamdır” dedi.

287 DELEGEDEN 216’SI KATILDI

Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Batmanlı hemşerimiz Asbaşkan Ahmet Baymaz Batman’ın tek delegesi Osman Seyrek ile yakından ilgilenmesi ise dikkat çekti. Türkiye Tekvando Federasyonunun 4. Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Crowne Plaza Otel'de 287 delegeden 216'sının katılımıyla gerçekleşti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?