SİYASET

SEZAİ TEMELLİ, BATMAN’A GELİYOR...

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, bu gün Batman’da olacak. Saat 16.00’da Kozluk Üç Yol (Zilan Kavşağı)’da araç konvoyları ile karşılanacak olan Eş Genel Başkan Temelli, saat 21.00'da Batman Merkez Seçim Lokalinde halka buluşacak.

SEZAİ TEMELLİ,  BATMAN’A GELİYOR...
03-06-2018 22:01
Google News

Programın duyuru, İl Binasında yapıldı. Toplantıya Milletvekili Adayları Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyüz,  Av. Ayşe Acar Başaran, Av. Mehmet R. Tiryaki ve Şükrü Baytar katıldı.

YEREL BASINI ELEŞTİRDİ

Konuşmasında yerel basını eleştiren ve Başbakanın Batman Mitingini değerlendiren Vekil Adayı Av. Başaran “Batman'da 20’ye yakın basın kuruluşu var ama sadece 3-5’i, toplantımıza katılıyor. Batman’da halkın yüzde 70’i HDP'ye oy veriyor, Batman’da iktidar partisidir. Halkın iradesinin yok sayılması üzücüdür.  Diğer bir konu da Başbakanın Batman Mitingi. Sadece kamu görevlileri katıldı. 21. yy'da Batman'ın su sıkıntısı olduğunu söyleyip, yıllardır adı konuşulan bir hastaneden bahsediyorlar. Yetmedi 12 bin yıllık tarihe sahip Hasankeyf'in sular altında kalmasını müjdeliyorlar” dedi. (HDP Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete