TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz Yeni Projesiyle Geri Dönüyor

TRT1'in sevilen oyuncusu Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, yeni bir dönem dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmed Fetihler Sultanı'nda Mihriban karakteriyle izleyicileri büyüleyecek.

Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz Yeni Projesiyle Geri Dönüyor
14-04-2024 10:10
Google News

TRT1’in dönem dizilerinin başarılı oyuncusu Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, yeni projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ile büyük beğeni toplayan oyuncu, şimdi Mehmed Fetihler Sultanı'nda Mihriban karakteriyle izleyicileri büyüleyecek. Gönül Dağı'nın yayın hayatının sona mı ereceği merak konusu olurken, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz'ın yeni projesi heyecanla bekleniyor.

Oyuncunun daha önceki projelerinde gösterdiği başarılı performanslarla tanınan Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Mehmetçik Kut’ül Amare, Söz, Çember ve Kaçış gibi yapımlarda da unutulmaz roller üstlenmişti.Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz'ın Mihriban karakteriyle izleyicileri büyüleyeceği Mehmed Fetihler Sultanı dizisi, yakında TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Heyecanla beklenen proje, dönem dizisi tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete