SPOR

SEZON ÖNCESİ İLK TOPLANTI

Batman Petrolspor Yönetimi, 2020–2021 sezon öncesi ilk basın toplantısı düzenledi.

SEZON ÖNCESİ İLK TOPLANTI
23-08-2020 17:57
Google News

 

Toplantıya, Petrolspor Başkanı A.Vahap Akbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Balaban, Bayram Demirhan, Yalçın Güneştekin ve Av. Orhan Güzel ile Kent Konseyi Başkanı Abdulkadir Demir katıldı.

4 MİLYON BORÇLA DEVRALDIK, 2 MİLYON 561 BİN TL BAĞIŞ ALDIK
Geçen yılın değerlendirmesini yapan Başkan Akbaş “Malumunuz kulübü 4 milyon borç ile devir aldık. Geçen sezon 2 milyon 561 bin TL bağış gelirimiz oldu. Geçen yılın borçlarını ödemeye çalışırken, yaptığımız transferler ve masraflarla zor bir dönem geçirdik” dedi. 

YURTTAŞ KARDEŞLER HAK ETMEDİKLERİ PARAYI TAHSİL ETTİ
Yurttaş Kardeşlerin kulübe maddi zararlarını hatırlatan Başkan Akbaş, “Yurttaş Kardeşler hiç hak etmedikleri paraları temlik yolu ile kulüpten tahsil etti. Kulübü devir aldığımızda hisselerine karşılık bizden 250 bin istediler. Kendilerine çek vermemize rağmen temlik yolu ile alacaklarını tahsil edeceklerini söylediler. Sözlerine güvenip kabul ettik. Sonradan 1 aylık teknik direktörlük için 90 bin lira, Aydın Gülmez ve Ekrem Konaç döneminden kalan 50 bin liralık hiç hak etmedikleri parayı tahsil ettiler. Ekrem Konaç ve diğer şirket ortakları hisselerini karşılıksız verirken Yurttaş Kardeşler hiç hak etmedikleri 410 bin lirayı temlik yolu ile tahsil etti. bu kulübü 1 ay yönettiler, 120 bin lira harcadıklarını söylediler ama sadece 80 bin liralık fatura ibraz etiler. Ben Batmanlıyım, ben Petrolspor sevdalısıyım, Petrolspor için bir şey yapmak istiyorum diyen Yurttaş Kardeşler maalesef kulübün gelirlerinden toplam 470 milyon lira parayı hesaplarına geçirdiler” dedi.

YENİ SEZONA HAZIRIZ
Maddi sıkıntı içerisinde olmalarına rağmen Vali Hulusi Şahin’in desteği ile yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Başkan Akbaş, “TFF'nin açıklamasına göre ligler 19-20 Eylül’de başlayacak. Ama biz kulüp başkanları olarak liglerin Ekim başında başlamasını istiyoruz. Çünkü şuana kadar bir kaç takım haricinde hiç bir takım daha kadrosunu kuramadı. Biz yönetim olarak bir haftadır toplantılar yaptık. 13 futbolcu ile anlaştık. Yarında yeni teknik direktörümüz ile anlaşma yapıp kamuoyu ile paylayacağız” dedi. 

13 FUTBOLCU İLE ANLAŞTIK
Takım, kulüple sözleşmeleri devam eden Okan Toprak, Aydın Arslan, İbrahim İnal, Umud Çakan ve Kaleci Hüseyin’in yanı sıra dış transferde ise Batmanlı Futbolcuları bünyesine kattı.  Emre Aydın, Veysel Karadağ, Serhat Özyılmaz, Sinan Geyik, Hüseyin Çiray, Nesip Özel, Saduh Ay ve Ömer Ali Ece ile anlaştıklarını açıklayan Başkan Akbaş, 5 mevkie nokta transfer ile toplamda 12 futbolcuyu renklerine katacaklarını ve sezona başlayacaklarını söyledi. 

SMS KAMPANYASI DÜZENLENECEK
Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, toplantıda yaptığı konuşmada “Pandemi öncesi valilikten aldığımız izinle 6 aylık sürecek SMS kampanyası başlatacaktık. Tüm izinlerimizi de almıştık ama Pandemiden dolayı bunu faaliyete geçiremedik. Kısa süre içerisinde alacağımız izinle Petrolspor için SMS yardım kampanyası başlatacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete