SPOR

SEZONUN SON MAÇI DARDANELSPOR İLE...

Spor – Toto 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil eden Batman Petrolspor, yarın sezonun son maçına çıkacak.

SEZONUN SON MAÇI DARDANELSPOR İLE...
29-04-2016 19:56
Google News

Çanakkale Dardanelspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak olan Petrolspor, bugün yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girecek. Son maçtan 3 puan alıp, ligi mutlu bitirmek istediklerini belirten Petrolspor Kulübü 2. Başkanı Hayrettin Gülmez “Geçen hafta Tavşanlı deplasmanında alınan 3 puan ile azda olsa küme düşme korkumuzu bitirdik. Çanakkale Dardanel maçına prestij için çığacağız. Bu maçta genç ağırlıklı kadro ile sahada mücadele edeceğiz. Bu maçtan alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza hediye edeceğiz” dedi.

“ŞANSASIZ BİR SEZON GEÇİRDİK”

Şansız bir sezon geçirdiklerini belirten Gülmez “İyi bir kadro kurmamıza rağmen bazı maçlarda istenilen sonuçları alamadık. Üst sıralardaki takımlardan puan almamıza rağmen alt sırada ki takımlara şansız bir şekilde puanlar kaptırdık. Geçmiş sezondan dersler çıkardık. Aynı hataları yapmamak için gelecek sezon ince eleyip sık dokuyacağız” dedi.

“GÖNDERİLEN FUTBOLCU YOK”

Bazı yerel gazetelerde futbolcuların gönderildiği yönünde çıkan haberlere istinaden açıklama yapan Petrolspor 2. Başkanı Hayrettin Gülmez “Kadrolarında 25 futbolcu var. Sezonun son maçına gelmemize rağmen hiçbir futbolcuyu göndermedik. Bazı sebeplerden dolayı takımdan ayrılan Taner Arı ve Mehmet Yılmaz ile helalleştik. Yerel bir gazetede bazı futbolcuların gönderildiği yazılmaktadır. Kulüp olarak hiçbir futbolcuyu helalleşmeden göndermedik göndermeyeceğiz. Çanakkale maçından sonra teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda futbolcular ile ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete