GÜNDEM

SGK, BELEDİYENİN BORÇLARINI YAPILANDIRMAYI TEKLİF ETTİ

Belediye Başkan Vekili Ertug Şevket Aksoy’u makamında ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Batman İl Müdürü Alaettin Ökten, SGK’nın borç yapılandırma kanunu hakkında bilgi vererek, Belediyenin birikmiş borçları için yapılandırma yapılması ve af kanunundan faydalanılmasını istedi.

SGK, BELEDİYENİN BORÇLARINI YAPILANDIRMAYI TEKLİF ETTİ
29-09-2016 21:42
Google News

ÖKTEN “BELEDİYEDEN ALACAĞIMIZI YAPILANDIRALIM”

SGK İl Müdürü Ökten, Atanmış Belediye Başkan Vekili Ertug Şevket Aksoy’u makamında ziyaret ederek SGK’nın borç yapılandırma kanunu hakkında bilgi verdi. Ökten, verdiği bilginin ardından, Belediyenin birikmiş borçlarını yapılandırmayı teklif etti.

“BELEDİYE, YAPILANDIRMA TEKLİFİNE OLUMLU YANIT VERDİ”

Belediye Başkan Vekili Aksoy’un, yapılandırma teklifine sıcak baktığını söyleyen Ökten “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve SGK Kurum Başkanı Dr. M. Selim Bağlı'nın talimatı ile Belediye Başkanı Ertuğrul Şevket Aksoy'u ziyaret ettik. 6736 Sayılı Yapılandırma Kanun hakkında bilgilendirmede bulunduk. Belediyenin, kurumumuza olan birikmiş prim borçlarını yatırmaları için bu af yasasından faydalanmalarını talep ettik, Belediye Başkanımız, yapılacak durum değerlendirmesinin ardından gerekli işlemleri başlatacaklarını söyledi” dedi. (SGK İl Müdürlüğü Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete