SİYASET

ŞİDDETE KARŞI TURUNCU ÇİZGİ...

AK Parti Kadın Kolları Batman İl Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde basın açıklaması yaptı.

ŞİDDETE KARŞI TURUNCU ÇİZGİ...
25-11-2019 20:35
Google News

 

Parti binası önünde yapılan basın açıklamasına İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, İl Başkan Yardımcıları  Burhanettin Ceylan, Abdurrahman Sevim, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül,  Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç katıldı.

Kadın Kolları İl Sekreteri Didem Altun, “Bu dönem içinde, gerek partimiz gerekse kurulan tüm hükümetlerimiz ve özellikle de kadından sorumlu bakanlarımızın tavizsiz mücadeleleri ve saygın çabaları apaçık ortadadır. Bugüne kadar kadınların yaşadığı sorunlarla ilgili yapılmış yasal düzenlemelerle kadınlarımızın ekonomi, siyaset, bilim ve eğitimde güçlendirilmesine önemli katkılar sağlanmıştır. Yaşanan acıların, ilkelliklerin, cehaletin yurdumuzda ve dünyanın her yerinde son bulması için kadınlar ve erkekler olarak, hep birlikte gerçek anlamda bir dayanışmaya davet ediyoruz. Biz AK Partili kadınlar olarak önce insanız, sonra kadınız. 25 Kasım’da her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete