GÜNDEM

“ŞİDDETLE MÜCADELEDE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ”

Aile içi ve kadına yönelik şiddetin topyekûn mücadele kapsamında yürütülecek çalışmalar ve kurumlar arası işbirliğini sağlamak amacıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

“ŞİDDETLE MÜCADELEDE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ”
24-09-2020 19:17
Google News

 

KURUMLAR EKSİKSİZ KATILDI
Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Barosu Başkan Vekili Nuri Mehmetoğlu, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, Aile Mahkemesi Hakimi, Batman Belediye Başkan Yardımcısı, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Yöneticileri, ÇATOM, Kamer Vakfı, KADEM ve Yeşilay İl Temsilcileri ile katıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Uzmanları, ilimizde kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirme yaptı.

ŞİDDETE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, kadına yönelik şiddetin engellenmesi için yürütülecek çalışmalar, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete